DE MIDDELLANDSE ZEE VIANEN

DE MIDDELLANDSE ZEE VIANEN Pizzeria-Shoarma

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 951 beoordelingen
25 jun 2019 om 23:44 Way too long for a delivery around the corner
8 jun 2019 om 6:33 Ruim op tijd besteld en op tijd laten bezorgen ivm andere afspraken. Kwartier te laat bezorgd zonder melding hiervan. Hebben ons daarna moeten haasten terwijl ik juist bestel om dat te voorkomen. Verder prima voedsel, geen klachten daarover :)
4 jun 2019 om 19:24 Was opzich wel lekker, maar had penne besteld en kreeg spaghetti. Verder was het wel ruim voldoende en heerlijk warm!
2 jun 2019 om 11:04 Keurig bezorgd en vlot ook. Broodje was oke. 50cent voor heel klein bakje sauce..... Beetje jammer
30 mei 2019 om 20:45 In de kip zat veel zeen was ook niet echt smaakvol qua kruiden patat was te ver doorgebakken. Ze kwamen de saus pas brengen toen het eten al op was dit was 3 kwartier later?! dit doe ik nooit meer.
28 mei 2019 om 18:03 Elke week gewoon goed
27 mei 2019 om 16:31 Het eten kwam later dan afgesproken, maar was wel heerlijk en met een gratis blikje cola als tegemoetkoming voor de te late bezorging
24 mei 2019 om 20:36 kunnen niet lezen stonden aan te bellen dus tel van bedrijf dat ik er niet was
23 mei 2019 om 21:23 Shoarma speciaal was een gewone shoarma, met veel te veel kruiden. Aardappels waren smakeloos. Gewoon echt niet lekker. Heel jammer, ben hier veel beter gewend.
16 mei 2019 om 20:56 Eten koud omdat ik op de saus moest wachten.
12 mei 2019 om 21:18 Geen. Was allemaal goed.
5 mei 2019 om 20:02 Kwart voor 6 besteld, bezorgtijd half 7 aangegeven en was pas kwart over 7 bezorgd. Was nog een beetje warm, en het eten was wel redelijk.